Labeled with Love | Stempelschatten Bloghop | One Sheet Wonder

Hallo,

Welkom bij een nieuwe bloghop van de Stempelschatten. Dit keer maken we een One Sheet Wonder met één (of meerdere) pareltjes uit de catalogus.

Ik heb gekozen voor de set Labeled with Love. Omdat deze set nieuw is in de jaarcatalogus heb ik eerst even overlegd of deze ook tot de pareltjes behoort. De stempelset zie je niet zo vaak voorbij komen, maar de bijbehorende label pons wel. Ook heb ik de stempelset My small business gebruikt.

Labeled with Love
My small business

Voor de One Sheet Wonder heb ik een halve A4 gebruikt omdat de afbeeldingen niet zo groot zijn en dit voldoende is om een paar leuke kaarten mee te maken. Uit de Labeled with Love stempelset heb ik de afbeeldingen van de cadeautjes gebruikt en uit de My small business het tasje en cadeautje. Ik heb de In Colors gebruikt en Basic Beige.

Labeled with Love OSW
Labeled with Love OSW layout

Een tijdje terug had ik al een leuke layout voor een One Sheet Wonder (A5) bedacht en die kon ik nu mooi uitproberen. Als eerste een strookje van 3,1 cm (afbeelding is niet juist) snijden en daarna de andere delen. De delen heb ik gecombineerd met het In Color kaartkarton en designpapier.

Labeled with Love OSW set

In de set liggende en staande kaarten. Ik vind het altijd wel leuk om van beide dan wat te maken.

Labeled with Love OSW liggend
Labeled with Love OSW staand

Met deze set heb ik weer een klein voorraadje. De afbeeldingen waren heel geschikt voor zo’n kleine One Sheet Wonder.

Creatieve groetjes,

Voor de gebruikte materialen kun je op de foto klikken. Je wordt dan doorgelinkt naar de webshop. Wil je de producten bestellen, dan kun je ze aan de winkelwagen toevoegen.
Liever niet via de webshop bestellen dan kun je mij ook een bestelling mailen.

5 gedachten over “Labeled with Love | Stempelschatten Bloghop | One Sheet Wonder”

  1. Wat een goed idee om deze set te gebruiken voor een One Sheet Wonder… zo vrolijk in deze kleurtjes. Superleuk! Ik vind je snijschema ook erg leuk, ik werkte met hele achtergronden maar kleinere delen gaat natuurlijk ook super!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven